Ismerd meg a Szép álmokat! csomagot!

Flip Hasznos infók hu-da Mosipelus Thirsties

Tudjuk, hogy márkás – sőt: drága – pelusokat nem szívesen vesz az ember, de sajnos ritka, hogy pont olyan pelust tudsz kölcsönbe szerezni, amit kinéztél. Megvenni újonnan meg nem mered, mert “mi van, ha…?”

Éppen ezért a Bolyhoskán összeállítottunk 3 tematikus vándor peluscsomagot, amelyekben csupa olyasmit próbálhatsz ki, amit valószínűleg már nézegettél a Bolyhoskán, de valahogy sosem kerültek be a kosaradba (pedig szerintünk szuper jók! 🙂 ) Most 2 részben bemutatom, milyen csomagokra tudsz jelentkezni (ingyen!), és hogyan is működik a próba.

Kezdjük a Szép álmokat csomaggal!

Mit tartalmaz a csomag?

A Szép álmokat! csomagban az alábbiakat tudod kipróbálni:

♥ 1 db Flip egyméretes pelenkakülsőt

♥ 1 db hu-da M-es méretű belebújós külsőt

♥ 1 db hu-da pelenkabelsőt

♥ 1 db Thirsties pelenkabelsőt

♥ 1 db Thirsties prefoldot (1-es méret)

♥ 2 db tetrapelust

♥ 1 mosóhálót

Mi nincs a csomagban?

♥ eldobható papírbetét (kakifogó)

♥ mosáshoz és tisztításhoz szükséges mosószer, szappan, folttisztító

Ezt a csomagot elsősorban éjszakára vagy hosszabb kirándulásokhoz, illetve nappal is sokat pisilő babáknak ajánljuk.

Hogyan használd a csomagokat?

Amikor megérkezik hozzád a csomag, mosd ki a pelusokat – erre azért van szükség, hogy mindenképp olyan mosószerrel legyenek tisztítva, amelyet biztosan szeret a babád bőre.

A csomagban pelenkabelsőket, prefoldokat és tetrapelusokat is találsz. A pelenkabelsőket mind a Flip, mind a hu-da külsővel (illetve bármely saját pelenkakülsőddel, amely alá teljesen befér) ki tudod próbálni.

A prefoldot a Flip külsővel vagy bármely kedvenc, saját külsőddel és zsebes pelusoddal ki tudod próbálni.

A tetrapelusok opcionális turbózásra vannak a csomagban, illetve akár ezekkel is kipróbálhatod a Flip külsőt, de ezek nem képezik a Bolyhoska termékválasztékát.

A külső illeszkedésekor figyelj, hogy szépen simuljon a babádra a pelus, ne legyen túl szoros a pocakján, combján.

A pelusok alapvetően éjszakai vagy délutáni alváshoz is használhatóak, nappal azonban 3 óránként (és kaki esetén azonnal) érdemes cserélni őket (mint bármely más pelenkát).

Kérlek, a pelusokra tegyél kakifogót, hogy a lehetőségekhez mérten megvédd őket a foltoktól! (Ha nincs ilyened, mi ezeket ajánljuk).

Azt javaslom, próbálj ki minden kombinációt! Használd ki a rendelkezésedre álló 2 hetet, add rá a babára a pelusokat olyan betétekkel is, amelyeket egyébként szerettek, illetve a nedvszívókat kombináld olyan külsőkkel, zsebikkel, amelyekről tudod, hogy működnek! Hátha megtalálod az új kedvenced köztük 🙂

Ha kérdésed van, nyugodtan írj a Bolyhoska klubba, én is szívesen segítek – de ami még ennél is jobb: rengeteg mosis anyuka gyűlt össze ott, akiknek sokféle alkatú babával van tapasztalatuk.

Hogyan kell mosni a pelenkákat?

  1. A használt pelusból vedd ki a papírbetétet.
  2. A mosható betétet vagy belsőt folyó víz alatt öblítsd ki, és ha foltos lett, dörzsöld be marhaepe szappannal, így könnyebb elhalványítani a foltot.
  3. A pelust kinyomkodva tárolhatod, műanyag vödörben. Kérlek, a próbacsomag tartalmát ne tárold ecetes vízben.
  4. A külsőt hasonló módon kezeld. A tépőzárakat mindig zárd le a tépőparkolóra!
  5. A pelusokat 40- 60 fokon is moshatod.
  6. Kérlek, 2-3 naponta mosd ki a pelenkákat.

Milyen mosószerrel moshatóak a pelusok?

Kérlek, a mosáshoz kizárólag pelusbarát mosószereket használj, ezekről itt olvashatsz bővebben.

Az öblítő használatát, kérlek, kerüld, helyette mosóparfümmel illatosíthatod a pelusokat. A pelusokat 800-as fordulatszámon centrifugázd, ennél magasabb fordulat károsíthatja a gumikat. A folttisztításhoz nátrium-perkarbonátot vagy marhaepe szappant használj, tilos a klórtartalmú, alkoholos vagy enzimes tisztítószer használata.

Hogyan szárítsam a kimosott pelenkát?

A mosható pelenkák szárítására a legjobb megoldás a teregetés. A betéteket, belsőket száríógépben alacsony, kímélő fokozaton is száríthatod, de arra kérünk, hogy a külsők és a zsebesek esetében maradj a hagyományos szárításnál.

Ez szuper! Hogyan juthat el hozzám a vándor csomag?

A vándor csomagokra itt tudsz feliratkozni, a rendszer automatikusan csak a szabad periódusokat mutatja.

Hogyan működik a próba?

Mielőtt megérkezik hozzád a próbacsomag, te is és az előtted lévő próbáló is kap egy e-mailt tőlünk. Ebben mindenfontos infó megtalálható ahhoz, hogy fel tudjátok venni egymással a kapcsolatot. Innentől nincs más teendőd, mint várni: mikor érkezik meg hozzád a várva-várt csomag!

Arra bíztatlak: amint megérkezik, kezdd el “bevetni” a pelusokat. Használd úgy őket, ahogy egyébként is: otthon, éjszaka, elmenéshez is nyugodtan add a babádra őket 🙂

Néhány nappal a próba időszak lejárta előtt újabb e-mail érkezik majd hozzád, amelyben megtudod, kinek kell majd tovább küldeni a csomagot. Mosd ki szépen a pelusokat, csomagold vissza, és már indulhat is tovább. Ilyen egyszerű!

Ha megtetszett a próba lehetőség, csak kattints ide és iratkozz fel valamelyik csomagunkra 🙂

 

SaveSave

1 thought on “Ismerd meg a Szép álmokat! csomagot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük