Yeyeworks külsők {teszt}

Kipróbáltuk! Mosipelus Pelus tesztek WAHM Yeye

Az újbudai hordozós klub vásárán találtam meg álmaim Yeye külsőjét egy csodálatos, télies mintával. Betéttel és belsővel egyaránt teszteltem, és egy remekül illeszkedő, igényesen kivitelezett WAHM pelenkát ismertem meg.

Felépítés

A külső nagyon vékony, kellemesen puha tapintású PUL-ból készült, könnyű viselet, és pont a vékonysága miatt könnyű szépen ráigazítani a babára. Az általam próbált modell patentos volt, de léteznek tépőzáras külsők is. A combszárnya még egy nagyobb (Little Lamb) belsővel sem állt el soha.

A plus elöl-hátul prefoldtartó fülekkel rendelkezik, természetesen itt sem kötelező ezeket használni, viszont szerencsére ennél a márkánál egyelőre nem tapasztaltam a prefitartó fülnél jelentkező ázást.

A Yeyékben található belül egy patent: ez arra szolgál, hogy a betétet bele tudjuk rögzíteni, így az kevésbé csúszik el. Izgő-mozgó, sokat forgó babáknál vagy totyogóknál ez fontos szempont lehet.

Méretezés

A Yeyék S-M-L méretben készülnek,az egyes méreteken belül a pelenkákon még külön patentos állítási lehetőség is van, amelyekkel 3 méretben tovább pontosíthatjuk a pelus méretét.

S: 3-7 kg

M: 5-13 kg

L: 8-18 kg

Előnyök

Könnyű, vékony pelenka, nyárra is ideális. A leheletfinom anyaga miatt csodásan illeszkedik, és mivel mintás PUL-ból készül, nagyon gyorsan szárad. Az egyes méreteken belüli méretállító patentok lehetővé teszik, hogy akár éjszakára, jobban megtömve is használhassuk ugyanazt a méretet, mint amit nappal.

A belepatentolható betétek mellett bármilyen betéttel vagy belsővel használható.

Hátrányok

Igazából nem tudok hátrányt említeni, a Milovia külsőkhöz hasonlóan ez a pelenka is nagy kedvencünk lett, remekül teljesített.

Hol szerezhető be?

A készítőtől, Molnár Csillától, akinek nemrég webshopja is nyílt.

Egészségpénztárhoz számla kapható a pelenka külsőkről?Igen

Mekkora csomagot ad?Attól függ, mennyire tömjük meg, de maga a pelenka külső nagyon vékony, így egy erős betéttel pici popsit alkot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük