Ismerd meg az ingyenes Bolyhoska mosható pelenka tanfolyamot!

Hasznos infók Low impact life Mosipelus Újszülöttek pelenkázása

Ha olvasgattál már mosható pelenka témában, biztosan rengeteg olyan kifejezés szembe jött, amiről azt sem tudtad, micsoda. Elsőre nekem is átláthatatlan volt, mi mire jó, minek mik az előnyei, és miért kerül az egyik pelenka négyszer annyiba mint a másik. A mosható pelenkázás egyszerre bonyolult és ugyanakkor amint megérted, végtelenül egyszerű dolog. Noha nekünk már természetes, hogy létezik Pampers és Libero, a történelem során eddig több generáció volt mosható pelenkában mint eldobhatóban. Ha nekik ment, egy 21. századi anyukának gyerekjáték lesz!

Hogyan épül fel a tanfolyam?

Ezt a 9 leckéből álló e-mail tanfolyamot saját tapasztalataim és sok-sok kutatás után elsősorban azoknak állítottam össze, akik még csak ismerkednek a mosható pelenkázással, de azok is találhatnak benne hasznos információt, akik már próbálkoztak a mosipelusokkal.

Az egyes leckékből megismerheted:

  • a mosható pelenkák típusait,
  • a nedvszívó rétegeket és azok előnyeit,hátrányait,
  • hogyan érdemes elkezdenek a (gazdaságos) kezdő készleted összeállítását,
  • hogyan kell majd tárolnod a használt pelusokat,
  • és hogyan mosd ki őket, hogy akár 2-3 gyereke is kiszolgáljanak,
  • mire lehet még szükséged a pelusokon kívül,
  • hogyan fogsz tudni mosis babával akár nyaralni menni (vagy játszóházba, bevásárolni, játszóterezni…),
  • és menet közben mesélek majd arról, miért jobb Neked, a babádnak és a környezetnek az, ha legalább részben mosható pelenkát választasz.

Ha pedig ezek után is maradnak kérdéseid, csak írj nekem egy e-mailt, és szívesen válaszolok minden kérdésre.

Miben segíthet neked a Bolyhoska mosipelus tanfolyam?

Az első lépések megtétele a legnehezebb, főleg, ha nincs a környékeden se klub, se mosis anyuka, aki élőben megmutatna egy “ilyet”. Éppen ezért én rengeteg fényképpel és szemléletes leírásokkal próbáltam érthetőbbé tenni az olyanokat, mint a “csónakos” pelus vagy a prefold. Nem atomfizika, hidd el 🙂

Akkor is jó választás a tanfolyam végigolvasása, ha már nagyjából képben vagy, de még nem mertél semmit sem megvenni, vagy épp a környezeted lebeszélne erről az egészről. Sokkal határozottabban fogsz tudni kiállni a döntésed mellett, ha tudod, miért is lesz ez a legmegfelelőbb gondoskodás a kisbabádnak. (Igen, még akkor is, ha időnként mégis eldobós pelust veszel majd 🙂 )

Valószínűleg egy csomó kérdés kavarog most a fejedben…

Nincs időm minden nap olvasgatni, így is annyi a teendő a babával kapcsolatban… mennyi időt kell erre rászáni?

Az e-mail sorozatot úgy építettem fel, hogy akár egy kávészünetben át tudd futni őket. Egy mosis bemutatón mindezt egyszerre mondom el, itt viszont kényelmesen, a saját tempódban olvasgathatsz, és ha maradtak kérdéseid, akár azonnal írhatsz nekem egy e-mailt.

Mikor indul, vagy hogy lehet csatlakozni?

Mivel kismamák az év minden szakában keresnek kérdésekkel, így a tanfolyamot is akkor kezdheted, amikor neked a legkényelmesebb. Ha például egy májusi éjszakán, éjfélkor találsz rá – néhány kattintás és már indul is! A leveleket naponta fogod megkapni, minden hétköznap. De ha mondjuk még dolgozol, akkor hétvégén egyben is elolvashatod őket.

Már annyi mindent olvastam, és még most sem értem, miért lenne pont ez jobb?

Sok a kép! Hidd el, tényleg segít! Ráadásul a tanfolyamot az élő mosis bemutatók tapasztalatai alapján írtam, belefoglalva mindazokat a krédéseket, amelyeket sokan feltettek már.

Mennyibe kerül? Minden ilyen babás dolog lehúzás…

Ez nem, ez ingyenes. És később sem kell semmit vásárolnod. Olyan keveset hallani ilyesmiről, hogy úgy éreztem, ha már megvan a szükséges tudásom, szeretném a lehető legtöbb emberhez eljuttatni.

Ha nem vagy biztos benne, hogy neked való-e a tanfolyam…

Akkor is jelentkezz 🙂 Ha nem tetszik, legfeljebb leiratkozol róla. Mit veszíthetsz?

SaveSave

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük