Hány úszópelus kell egy nyaralásra?

Bambino Mio Hasznos infók Mosipelus

Sokan sokféleképpen készülnek a nyaralásra, ezért erre a címben feltett kérdésre is rengeteg választ kaphatsz, ha megkérdezed egy mosis csoportban.  Az úszópelusokról annyit érdemes tudni, hogy arra valók, hogy a kakit benn tartsák. A pisi még az eldobható, bolti úszópelusokból is szabadon kifolyhat. Így többbféle megoldás is jó lehe atttól függően, hova mentek nyaralni, és milyen elvárások vannak a  hely részéről az úszópelenkák felé.

Annyi pelenkával érdemes számolni, ahányszor naponta vízbe mentek majd, és esetleg még egy tartalékot jó vinni. Ezek a pelusok este kiöblíthetőek, és másnap visszaadhatóak, a tartalék csak azért kell, ha másnap reggelre nem száradnának meg a pelusok. Így kalkulálva 2-3 úszópelenkával megoldható egy vízparti nyaralás.

Amennyiben wellness szállodába készültök, érdemes rákérdezni, milyen úszópelust fogadnak el, mert van, ahol csak az ott árusítottat, vagy csak az általuk ajánlott márkát, vagy adott esetben egy eldobható úszó+úszópeluskülső (száras nadrág) kombinációját.

Strandra, nyílt vízbe ezzel nem szokott probléma lenni, ott nyugodtan viheted az általad preferált úszópelusaitokat, vagy használhattok combban jól záródó zsebeseket(betét nélkül, hogy ne szívja fel a vizet).

Úszópelusokat például itt tudsz nézegetni, arról pedig, hogy mi is az az úszópelenka, itt írtam már korábban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük